Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Finomfőzelék

felvitel dátuma: 2011-10-05 18:51:13       mai nézettség: 1       nézettség: 4325
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

50 dkg vegyes zöldség (borsó, sárgarépa, karalábé)

1 ek liszt

ételízesítő

pici cukor

1/2 liter tej

pici vágott petrezselyem

csipetnyi őrölt fehérbors

Fűszerek: http://www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, és a karalábét valamint a sárgarépát megpróbáljuk azonos nagyságúra vágni. A borsó lehet ilyenkor ősszel-télen fagyasztott is. Egy lábosba beletesszük egyszerre az összes zölldséget, megszórjuk ételízesítővel és pici őrölt fehérborssal(ez el is maradhat)Kevés vizet öntünk rá, és fedő alatt megpároljuk a keveréket. Ha már puha minden, akkor egy csapott ek. lisztet szórunk a tetejére, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a tejet is. Addig kavargatjuk, míg a kellő sűrűséget el nem éri. Pici cukrot szórunk rá, valamint apróra vágott petrezselyemzöldet, ha már levesszük a tűzről.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 október 06

Nemcsak a neve finom, finom az egész, szeretem!

0/10 Timcsike 2011 október 06

Bence egyik kedvenc főzeléke, az Ő kedvéért készül ma ebédre:-)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.