Nagyon finom ,én már sütöttem!! Csak ,ha lehet inkább a szögletes műanyagban lévő aromát vegyétek,zöld kupakkal.Azzal jobban összepuhul,és finomabb. Süssétek bátran.
30 dkg liszt
4 evőkanál porcukor
1 evőkanál zsír
1 db tojás
1 dkg szalalkáli
1 császárkörte aroma
1-2 dl tej
Krém:
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
6 dl tej
6 evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 3 lapot sütünk belőle. A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejből liszttel sűrű pépet főzünk, és ha kihűlt, a margarinos krémhez keverjük. A tésztalapokat megkenjük a krémmel. Másnapra szépen megpuhul, és jól szeletelhető.
Nagyon finom ,én már sütöttem!! Csak ,ha lehet inkább a szögletes műanyagban lévő aromát vegyétek,zöld kupakkal.Azzal jobban összepuhul,és finomabb. Süssétek bátran.
Köszönöm Gréti :)Mi is nagyon szeretjük ezt a sütit. Az a baj nálunk nem lehet mindig akármilyen aromát beszerezni,tudom melyikre gondolsz, én azt élelmiszer színezékben szoktam venni.
Szia kedves Ági! Érdeklődnék,hogy vérnarancs aromával el lehet e készíteni?Most az van itthon,de ha azzal nem lehet,elhalasztom a jövő hétre a sütést és beszerzem a császárkörte aromát!Előre is köszi,szép napot.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!