Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Flinstone pecsenye batátás zöldségkörettel.

felvitel dátuma: 2015-11-07 17:58:49       mai nézettség: 1       nézettség: 1244
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
1 nagyobb (1,30 kg.) Frédi szelet   (bőrös sertéscomb)
1,5 kg krumpli
1 db. batáta (édesburgonya, kb. 70 dkg.)
3 db. kisebb cukkini,
4 - 5 szál sárgarépa
4 fej hagyma,
3 szelet (ujjnyi) füstölt szalonna,
1 nagyobb csokor kakukkfű,
1 db. csípős hegyes paprika, mag nélkül,
2 kanál étolaj.
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 140 perc

Elkészítés:
A burgonyát, az édesburgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A sárgarépát , és a cukkinit felkarikázzuk, a hagymákat félkarikákra vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk a zöldségeket, és olajjal nagyobb sütőtálban, vagy tepsiben összeforgatjuk, a tálban egyenletesen elterítjük
 
Ráfektetjük az előzetesen sóval, frissen őrölt borssal bedörzsölt Frédi szeletet. Mellétesszük a kimagozott csípős paprikát, a hús tetejét beborítjuk 3 db. ujjnyi szeletre vágott füstölt szalonnával, és a kakukkfű ágakkal. Alufóliával letakarva, 200°-on 140 percig sütjük. A végén a fóliát levéve, pár percig még pirítunk a húson.  A megsült húst, a zöldségkörettel, friss salátával tálaljuk.
Szakács: Gasztropajti


Film link: http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/2015/11/flinstone-pecsenye-batatas.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.