Ez nagyon tetszik! Finom lehet!
1 db sertés szűzpecsenye
3 cikk fokhagyma
1 evőkanál olaj
3 csík bacon szalonna
só
3 db birsalma
A szűzpecsenyét hosszában úgy vágjuk fel, hogy az egyik végén egybe maradjon, és három "ága " legyen.
A fokhagymát kicsit megdinszteljük az olajban, majd a hús ágaira kenjük. Ezután az ágakat egy-egy szalonnacsíkba tekerjük, majd az ágakat összefonjuk.
Ezután az egészet alufóliába csomagoljuk, majd tepsibe tesszük és negyven percnyi sülés után kibontjuk a fóliából és húsz perc alatt szép ropogósra pirítjuk.ű
Közben a birsalmáról letörölgetjük a bolyhokat, felvágjuk cikkekre és sütőben megsütjük. Süthetünk még sütőtököt is mellé.
Ha a hús megsült, a birsalmával és sütőtökkel együtt kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!