Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Fokhagymás csirke burgonyapürével

felvitel dátuma: 2014-10-19 19:55:54       mai nézettség: 1       nézettség: 2680
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 szép csirke vagy csirkemell én utóbbiból csináltam

egy kevés olíva olaj

3 -4 gerezd fokhagyma

1 tk pirospaprika

1 tk só

őrölt bors

1 kg burgonya

2-3 evőkanál vaj

1.5 dl tej

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Elkészítés:

A Burgonyát megtísztítjuk apróra vágjuk és annyi vízben ami ellepi főni tesszük sóval.

Eközben

Feldaraboljuk a csirkét,kockára vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Amikor már szép pirosak a húsdarabok, lehúzzuk a tűzről, sózzuk, borsozzuk és egy kevés paprikával megszórjuk. A  fokhagyma-gerezdeket apróra vágva  hozzáadjuk  és puhára főzzük. Akkor amikor kicsit sűrűbb szaftosra főztük kész van az ételünk  Ha a burgonyánk is megfőtt leöntjük a vízet róla ,vajjal tejjel pépesre turmixoljuk és ha kell még sózzuk. Nagyon finom az illatos fokhagymás csirkével.Jó étvágyat

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 csutak mária 2014 október 21

Nagyon,nagyon finom,nagyon szeretjük.Ajánlom!!!!!

0/10 magda 2014 október 29

finom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.