1 kg csirkemell
5 gerezd fokhagyma
1 tk só,
1 tk bors,
1 kávés kanál majoránna,
pici olaj
2 tk szárnyas fűszer keverék
A csirkemellet megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Egy magas falú serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemellet rátesszük és jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fűszerrel l és majoránnával, rátörjük a fokhagymát, majd egy kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt 20-25 percig pároljuk. Amikor a hús megpuhult,nagyobb lángon picit lepirítjuk.
Főzelékekhez de friss pékárúval zöldségekkel is nagyon finom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!