Én szoktam beletenni 1 db új hagymát karikázva a főző lébe,próbáljátok ki úgy még finomabb. :)
1 nagy fej saláta
2-3 gerezd fokhagyma
Saláta léhez viz, cukor, só ecet izlés szerint
Salátát megtisztitjuk 4 felé vágjuk.
Lábasban vizet teszünk fel forrni és beletesszük a megtisztitott felszelt fokhagymát. Forrásban levő vizbe pár másodpercre beletesszük a salátát , miutát egy picit " megfonnyad" az előre elkészitett ecetes lébe tesszük. Miután az összes salátát " megfonnyasztottuk" fokhagymát kivesszük a főzőléből és a salátához tesszük. Teljes kihülés után sültek , pörkölt vagy más étel mellé adjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!