1 kg dagadó
5-6 gerezd fokhagyma
1 tk só
1 tk őrölt bors
1 tk ételízesítő
1 tk tárkony
1 evk zsiradék a sütéshez étolajat használok
2 dl víz
1 tk pirospaprika
1. A húst vágjuk apró kocka darabokra hogy könnyebben átsülhessen. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg, vágjuk apróra, vagy nyomjuk szét, és 1 evk olajban picit dínszteljük meg ,majd húzzuk félre és tegyük bele a húst .Öntsünk a hús alá 2 dl vizet, hintsük meg a piros paprikával ,sóval borssal,tárkonnyal,ízesítővel .
2. Így főzzük puhára .
3. Ha a hús megpuhult ,hagyjuk picit elfőni a levét hogy jó sült legyen .
Én rizsgolyókkal tálaltam
receptje itt
http://www.receptlap.hu/recept/rizsgolyok__9806
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!