1 csicsóka
2 cikk fokhagyma
1 dl nagyon sűrű zabrost
1 csipet himalája só
6 tekerésnyi bors
1 marék snidling innen az ablakból
1 kanálnyi citromlé
1 ek pirított szezámmag
A csicsókát folyó víz alatt tisztára sikáljuk, majd nagy lyukú reszelőn metéltet csinálunk belőle.
Közben elkészítjük az öntetet is.
A zabrosthoz hozzáadjuk a fűszereket és alaposan összekeverjük.
Ráöntjük a csicsókára, és jól eldolgozzuk őket a keverő tálban.
Most már csak az utolsó mozzanatok vannak:
rápakoljuk az egészet egy szép tányérkára, meghintjük a szezámaggal, és extra adag snidlinget is vágunk rá, mert imádom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!