Szívesen elfogadom ebédre! Mint mindig, most is szép, gondolom, az íze is olyan, amilyennek lennie kell.:)
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertéstarja csont nélkül
5-6 gerezd fokhagyma
1 tk.durva steak bors
1 tk.flekken fűszerkeverék
1 db chili paprika vagy 1mk.őrölt chili
só
étolaj
Előkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk,az inas,hártyás részeket bevagdossuk.
A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel,chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb ha a húst előző nap bepácoljuk.
Elkészítés:A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.
Petrezselymes újburgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!