Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Fordított meggyes süti

felvitel dátuma: 2012-03-20 08:31:22       mai nézettség: 1       nézettség: 779
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

A tészta hozzávalói:1db. tojás, 10 dkg. cukor, 10 dkg, liszt,/én teljes kiőrlésüt használtam/75 ml. étolaj, 3 kanál tejföl,fél sütőpor.

Töltelék hozzávalói:Fél kg. magozott meggy,5 dkg. darált dió,2 evőkanál kristálycukor,1 tk. fahéj,őrőlt, 1.5 kanál étkezési keményítő. Vaj a forma kenéséhez.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Elkészítés: A meggyet összekeverjük a darált dióval,a cukorral a fahéjjal,és a keményítővel. A tortaformát kivajazzuk és belerakjúk az aljára a meggyes massszát eligazítjuk, és csináljuk a tésztát.

A tojást kikeverjük a tejföllel,és az olajjal,hozzáadjuk a cukrot, a sütőporos lisztet,és összekeverjük.Ráöntjük a tésztát a meggy tetejére, és elegyengatjük,aztán mehet a sütöbe.Gyorsan megsül nekem 30 perc volt.A formában hagyjuk kihülni.Lehet a tatajét diszíteni tejszinhab pöttyökkel,én fagyival ettem.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 március 20

Hugikám, nagyon tetszik a recept. Légyszíves a tepsi méretét is, jó? Én ott rontom el mindig. Koszike!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.