Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Forrázott, friss nyári csalamádé tartósító nélkül

felvitel dátuma: 2015-04-09 10:37:43       mai nézettség: 1       nézettség: 801
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:
1 fej káposzta
2 db kígyóuborka
5 db kápia paprika
1 fej karfiol
5 fej hagyma
1 csomag újhagyma
2 fej lilahagyma
1 csokor kapor
1 csokor petrezselyemzöld
5 db sárgarépa
1 kanál fekete bors
1 kávéskanál koriandermag
1 kávéskanál mustármag
3 kanál
1 dl almaecet
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
Frissen készül, nem kell érlelni, dunsztolni, néhány óra múlva fogyasztható
Elsősorban rendezvényekre ajánlom, vagy bográcsozás mellé
A káposztát legyaluljuk, vagy felszeleteljük, a karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát, uborkát, paprikát és minden más zöldségfélét felszeletelünk
A káposztát, a hagymát, a sárgarépát és a kisebb rózsákra szedett karfiolt blansírozzuk (rövid időre forró vízbe mártjuk). Néhány perc után leszűrjük és a többi zöldségfélét, a még meleg zöldségekhez keverjük. A fűszereket is hozzáadva, felöntjük fél liter víz és az almaecet keverékével, majd többször összeforgatjuk
Amíg hűl, a zöldségek felveszik a fűszerek ízét. Kihűlés után fogyasztható
Receptem nem a télire eltett csalamádét írja le, azt más eljárással készítjük. Tapasztalataim szerint, hűtőszekrényben több mint két hétig tárolható.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.