1,5 dl tej, 2 evőkanál forró csokoládé por, 2-4 kocka 75 %-os csokoládé, 1/2 kávéskanál fahéj, (lehet kevesebb is) 1/2 narancs leve. A díszítéshez, és hát a plusz kényeztetéshez, tejszín és egy karika narancs.
A tejet felforralom a fahéjjal, leveszem a tűzről bele reszelem a csokoládét, bele facsarom a narancs levét, beleteszem a forró csokoládé port és addig kevergetem míg a csokoládé el nem olvad. picit visszateszem a tűzre, hogy ismét forró legyen. Átöntöm a pohárba, díszítem, és élvezettel szürcsölgetem. :-))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!