Egy csokis piskóta, téglalap alakú.
Én ezt a fajta piskótát sütöm, mert nem kell külön kevergetni.
A tojásokat a cukorral habosra keverem, közben kanalanként hozzá adom a vizet.
A felverést befejezésével a sütőporral elkevert kakaós lisztet.
A keveréket tepsibe vagy tortaformába öntjük és a szokásos módon megsütjük!
Ha megsült tálcára teszem és ha kihűlt ketté vágom.
Közben megcsinálom a tölteléket is.
A pudingot megfőzöm, de nem tejben hanem a meggy levében,és langyosra hűtöm.
De hagyok egy kis meggy levet amibe bele teszem a rumot vagy a rumaromát.
Felverem a tejszínt a habfixálóval.
A ketté vágott tortalapot, előbb meglocsolom a rumos lével majd, megtöltöm a pudinggal, utána egy ujjnyi tejszínnel kenem meg, majd szép sorba belenyomkodom a meggy szemeket.
Rá teszem a felső lapot és az egészet bevonom a fenn maradt tejszínnel.Egy sablon segítségével csokimázzal rárajzoltam a francia bulldogot.