50 dkg. vöröshagyma
10 dkg. füstölt karaván sajt
5 dkg. teavaj
2 dl. fehér bor
1ek. liszt
1,1/2 l. húsleves, vagy 2 leveskocka és 1,1/2 l. víz
A vajat felolvasztjuk, a felkarikázott vöröshagymát beletesszük és alacsony hőfokon kb. 20 percig pároljuk, párszor megkeverjük.
Amikor már szép barnás színű, a lisztet beletéve tovább pirítjuk, majd hozzáöntjük a húslevet, kellőképpen utánasózunk és borssal megszórjuk, majd takaréklángon fedő alatt 15 percig főzzük, végül a bort hozzáadva 1-2 percig nagy lángon forraljuk.
Füstölt sajttal pirított bagettel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját változat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!