Elkészítés:
A vajat verd habosra, majd szórd bele a liszt egyharmadát. A maradék lisztből, a tojásokból, a tejfölből és az ecetből
gyúrj tésztát. Akkor jó, ha már nem ragad. Nyújtsd ki lisztezett deszkán, és kend rá a lisztes vajat. Tekerd fel, majd a rudat középen vágd ketté. Nyújtsd tepsi nagyságúra, és előmelegített sütőben süss két lapot belőle. A krémhez a tojásfehérjéket négy evőkanál cukorral gőz felett verd kemény habbá. A tej háromnegyedét a vaníliás cukorral főzd fel. A tojássárgákat a maradék cukorral és tejjel, valamint a liszttel keverd ki. Ezt adagold a forró tejhez, és állandó kevergetés mellett főzd kemény állagúra. Végül keverd óvatosan a tojásfehérjés masszához. A tejszínt nagyon kevés cukorral verd kemény habbá, és kend a krém tetejére.
A késhegynyi kávét és a tejet keverd össze, és lassú tűzön kezdd el főzni. Add hozzá a cukrot, és nagyjából negyed órát főzd állandó kevergetés mellett. Amikor levetted a tűzről, tedd bele a vajat is, majd robotgéppel keverd tejföl sűrűségűre. A másik tésztalapra simítsd rá egyenletesen, és tedd hidegre. Amikor megszilárdult, kockázd fel, és tedd a tejszínhab tetejére.