Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Frankfurti pulyka apró pecsenye.

felvitel dátuma: 2015-08-20 08:00:14       mai nézettség: 1       nézettség: 2309
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg. csont nélküli pulyka felső comb,
1  fej hagyma
2 pár virsli,
1 kanál paradicsompüré,
1 kanál tejföl,
4 gerezd fokhagyma,
1 teás kanál őrölt pirospaprika,
só, frissen őrölt bors,
1 csipet majoránna, és kakukkfű,
kevés olaj.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
A húst (pörkölthöz valónál kisebb)  darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a feldarabolt húst, és addig pirítjuk, míg ki nem fehéredik. Ekkor hozzáadjuk a paradicsompürét, és a tejfölt, valamint a zúzott fokhagymát is. Sózzuk, borsozzuk, és kevés majoránnával, valamint kevés kakukkfűvel ízesítjük. Mikor a hús megpuhult, a karikára vágott virslit is hozzátesszük, és átforgatjuk. Ha túl sűrűnek találnánk, kevés alaplével hígíthatunk rajta. Akkor , ha bőséges a szaftja.
Rizzsel, vagy kifőzött száraztésztával tálaljuk. Mindenképpen olyan köret illik hozzá, ami magán tartja a bő szaftot.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.