Ha van otthon füstölt pirospaprikád,szórj bele egy keveset,izgalmas,új ízt kapsz!
2 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270g
1 felvert tojás a kenéshez
só, bors, szárított zöldfűszerek, mint oregánó, kakukkfű
5 dkg keménysajt
szezámmag, apróra vágott tökmag
A Tante Fanny friss leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A sütőpapírral együtt kitekert tésztát vágja egyenlő csíkokra, és a csíkokra szórunk egyik felére fűszereket, majd rájajtom a másik felét, és megkenjük felvert tojásssal.
A tetejét megszórjuk durva sóval, szezámmaggal, apróra vágott tökmaggal.
Alsó-/felső melegítés: 210 °C, 8-10 percig, középső sínen 10 percig
Légkeveréses sütő: 200 °C
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!