1 szelet bőrös malaccomb ,
6-8 sz császár hús ,
só ,
frissen őrölt bors ,
mustár ,
sertés fűszerkeverék .
kb 2 dl sör
A megmosott húst sózzuk fűszerkeverékkel be szórjuk, meg kenjük mustárral és a császárhúst be vagdossuk Egy éjszakára hűtőbe tesszük .
Másnap tepsibe raktam pici zsírdékot kb fél dl vizet és 1 dl sört öntöttem alá.
Frissenőrölt borssal meg szórtam.
A tepsire ráraktam az üveg fedőt és közepes lángnál kb 70 -80 percet pároltam.
Majd a fedőt levéve kapott újabb 1 dl sört és még 10 percig pirítottam.
Köretnek sült burgonya vagy mexikói rizst adhatunk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!