Íjmódon most fogom először csinálni. Ha elkészűlt, fogok róla írni hogy sikerült.
· 4 kisebb csülök
· 1 üveg sör
· 1 tk pecsenye fűszersó
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1tk fokhagymás pecsenye fűszersó
1 tk só
· 2 evk zsír
· 2 dl víz
Elkészítés :
A Csülköket megtísztitom a bőrét megkapargatom ,Besózom és a tepsibe teszek zsírt majd szépen elhelyezem a csülköket .Ezután rászórom a fűszereket ,rákarikázom a vöröshagymát fokhagymát apróra vágva úgyszintén rá teszem .Majd a vízet is alá öntve beteszem a sütőbe sülni. Egy fél óra elteltével megnézem és ha elsült róla a víz még pótolom .Közben többször meglocsolom a sörrel .Ettől finom ízletes és ropogós is lesz .További fél óra múlva ha nem túl nagyok a csülkök már készen is van .Villával megszúrkáljuk és ha puha tálalható .
Én friss zöldséggel finom ropogós kenyérrel és kovászos uborkával tálaltam .Adható hozzá sült burgonya vagy krumplipüré is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!