alma: 4 db
sprotni vagy bückling (füstölt apró szardínia) : 1 doboz
vöröshagyma: 2 db
petrezselyem zöld: 1 csokor
citrom leve: 1 db
borecet: 2 evőkanál
pék sütemény: 4 db
A dobozból kibontott szardínia olajat leszűröm, a megmosott almát csíkokra reszelem. Ez utóbbit citromlével azonnal meglocsolom, hogy ne barnuljon meg.
Az egyik hagymát finomra, a másikat vékony karikákra vágom, és kissé megsózom. A petrezselyem zöldet felaprítom.
A szardínia olajat összekeverem az ecettel, a finomra vágott hagymával, reszelt almával, felaprított petrezselyemmel, majd óvatosan átforgatom a darabokra szétszedett halacskákkal. Péksüteményt kínálok mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!