Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Fűszeres tarja, tavaszi raguval

felvitel dátuma: 2015-06-05 10:31:54       mai nézettség: 1       nézettség: 1374
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg sertéstarja
kevés , és bors
1 kanál mustár
250 g vegyes fagyasztott zöldség
kevés kapor, finomra aprítva
kevés majoránna
kevés fokhagyma granulátum
1 kanál vaj
200 g főzőtejszín
1 kanál liszt
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A kicsontozott tarját bedörzsöljük sóval, őrölt borssal, mustárral, majd fóliával borítva a sütőbe tesszük 200 fokon.

A fagyasztott zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük.

A vajból liszttel, és tejszínnel besamelt készítünk.

a zöldségkeveréket összeforraljuk a besamel szósszal, kicsit sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöld fűszereket, és kevés fokhagymaport teszünk hozzá.

A sült tarját kicsit pihentetjük, majd felszeleteljük. Könnyebb szép szeleteket vágni ha már nem forró.

Mivel nagyon szószos étel, olyan körettel tálaljuk, ami magán tartja a mártást. Lehet petrezselymes rizzsel, vagy tört burgonyával szervírozni.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.