felvitel dátuma: 2019-05-26 14:04:01
mai nézettség: 1
nézettség: 640
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
25 dkg csuszatészta
80 dkg burgonya
15 dkg füstölt szalonna
2 közepes db vöröshagyma
25 dkg Gyulai kolbász
2 teáskanál fűszerpaprika
5 ek olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 db gombakonzerv
1 l víz
Előkészületi idő: 20 perc
Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:
Szalonnát kis kockára vágjuk, és kisütjük. Rátesszük a kockára vágott hagymákat, és megdinszteljük.
Karikára vágott kolbászt és a gombát rátesszük.
Pár percig sütjük, majd rátesszük a kis kockára vágott burgonyát és a tésztát.
Megszórjuk fűszerpaprikával, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt addig főzzük, amíg az összes levet magába szívja.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.