Tésztához:
6 db tojás
6 evőkanál porcukor
1 dl étolaj
6 evőkanál liszt
sütőpor
2 evőkanál kakaópor
Krémhez:
2 csomag gesztenye massza ( összesen:50 dkg )
20 dkg margarin
15 dkg cukor
kb. fél rumaroma
1 csomag vaniliapuding
tej a pudinghoz: 0,3 l
TETEJÉRE:
1 csomag tejszinhabpor
csokis tortadara
6 tojás sárgáját 6 evőkanál porcukorral kikeverünk, majd hozzáadunk 1 dl étolajat, 6 evőkanál lisztet, a csomag sütőport, 2 evőkanál kakaóport, és a 6 tojás felvert habját.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15-25 percig sütjük.
A krémhez:
A cukrot a margarinnal, rumaromával és végül a gesztenye masszával jól összekeverjük! Majd 1 csomag vanília pudingot, 3 dl tejben megfőzzük. Ha kihűlt hozzákeverjük a gesztenye krémhez. Ezután a megsült tésztára kenjük.
Krém tetejére:
1 csomag tejszínhabport elkészíteni a zacskón lévő leírás szerint, és a gesztenyekrémre rákenni. Majd erre megy még a tortadara
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!