Máris mentem, fantasztikus!
Hozzávalók:6 db. tojás, 12 evőkanál porcukor, 6 evőkanál hideg víz,1 csipet só,1 cs. sütőpor,2 evőkanál kakaó,1 dl. étolaj 12 evőkanál liszt.
Krém hozzávalói:3 dl. tej, 1 cs vanilia puding,25 dkg. porcukor,20 dkg. margarin, 50 dkg. gesztenye massza, 1 evőkanál rum.
Tetejére: 4 dl. habtejszin /OKÉ HABMESTER/1 habfixáló, étcsoki reszelék a tetejére.
ElkészítésA tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, lassan hozzácsepegtetjük az étolajat,a 6 kanál vizet,és habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral, 1 csipet sóval,és a kakaóval elkevert lisztet. A végén óvatosan belekeverjük a tojások kemény habját. Zsirozott lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük.
Krém.A pudingot a tejben, 10 dkg. cukorral sűrűre főzzük, hülni tesszük. A margarint a maradék porcukorral habosra keverjük és a kihült pudinghoz adjuk. Beletesszük a puha gesztenye masszát, és jól elkeverjük.A kihütött tészta tetejére kenjük. A tejszint a habfixálóval keményre keverjük, és rákenjük a gesztenye tetejére., és végül az étcsokit ráreszeljük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!