1 fej vöröshagyma
1 db sárgarépa
kókuszzsír
só
bors
kakukkfű
kb fél liter víz
40 dkg főtt gesztenye
2 dll tejszín
1 ek méz
A hagymát apróra vágjuk és kevés kókuszzsíron egy lábasban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a karikára szelt sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk és pár perc után felöntjük a vízzel, beledobáljuk a főtt gesztenyét és puhára főzzük. Beleöntjük a tejszínt, még egyszer felforraljuk, egy evőkanálnyi mézzel édesítjük és végül botmixerrel pürésítjük.
Tejszínhabbal és gluténmentes rizsgolyókkal kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!