nem volt valami finoom sem kellemes az elkeszitese
Alagút:
25 dkg keksz
10 dkg rama margarin
10 dkg krisztálycukor
0,5 dl rum
2 dkg kókusz reszelék
2 dkg kakaó por
Krém:
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg rama margarin
10 dkg krisztálycukor
0,2 dl rum
1 kk kókusz reszelék
Máz:
1 tábla csokoládé bevono
Konyhai mértékegységek
Liszt:
1 csapott evőkanál: 1,5 dkg
1 púpozott evőkanál: 2 dkg
1 kávéskanál: 3 g
Cukor:
1 csapott evőkanál: 1,5 dkg
1 púpozott evőkanál: 2 dkg
1 kávéskanál: 4 g
Só:
1 csapott evőkanál: 1,5 dkg
1 púpozott evőkanál: 2 dkg
1 kávéskanál: 7 g
1 késhegynyi: 4 g
Olaj:
1 evőkanál: 2 dkg
Búzadara:
1 evőkanál: 1,5 dkg
1 csapott evőkanál: 1,2 dkg
Tej:
1 evőkanál: 1,5 dkg
Edények űrtartalma:
1 bögre: 2 dl
1 vizespohár: 2-2,5 dl
1 borospohár: 1-1,5 dl
1 mélytányér: 2,5 dl
A kekszet ledaráljuk.
Kikeverjük a margarint és a cukrot, majd a kokusz reszeléket, kakaót, rumot, és a darált kekszet.
Vizes kézzel összegyúrjuk.
Alufóliára kókuszreszeléket szórunk, és a kekszet rásímítjuk.
A krémet kikeverjük, és a kekszes masszára rákenjük, majd az alufólia segítségével feltekerjük.
Hűtőszekrénybe tesszük, majd 1 óra múlva a csokoládé bevonóval bekenjük.
Tálalásik hűtőben tároljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!