jo
50 dkg darált háztartási keksz
40 dkg gesztenye püré
20 dkg ráma margarin
15 dkg por cukor
1 dl rum vagy konyak
ha szükséges pici langyos tej
2 db torta bevonó 2-3 ek
étolaj
A hozzá valókat össze gyurjuk (ha nem eléggé formálható pici tejet adjunk hozzá).
A masszából golyókat formálunk (kb 30 db ) lesz belőle.
A torta bevonót gőz felett meg olvasztjuk.
Hozzá adjuk az ét olajat, fogvájót szúrunk a golyókba, és egyenként bele mártjuk a csokiba, úgy hogy felül egy kis rész világos maradjon mint a gesztenyén.
Alufóliára rakjuk míg meg dermed a csoki.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!