Nagyon mutatós,és guszta süti.Persze finom is,én is megcsináltam!!!
6 tojás
6 ek kristálycukor
6 ek liszt
1 pupos ek kakaó
Mokkáskanál szódabikarbóna
Krémhez:
1 csm gesztenye
3 dl tej
1 vaníliapuding
5 dkg cukor
3 dl tejszin + 2 dl a tetejére
1 csapott ek zselatin
0,5 kg meggy
6 tojásból kakaós piskótát sütünk.
A pudingot a cukorral sűrűre főzzük, hűtjük. Ha kihűlt a gesztenyével jól kikeverjük. A zselatint kb 1dl vízben feloldjuk, felmelegítjük és a krémhez adjuk. Feverjük a 3 dl tejszínt és a krémet ezzel lazítjuk. Rákenjük a krémet a kihült piskótára, megszótjuk meggyel, és a 2 dl tejszínből vert kemény habbal betakarjuk. Kockára vágjuk, tehetünk a tetejére meggyet díszítésként.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!