A piskótához:
10 tojás
10 evőkanál cukor
10 evőkanál finom liszt
1 cs.sütőpor
A krémhez::
75 dkg mirelit gesztenye massza
1/2 l hulala tejszín
2 cl rum vagy aroma
cukor ízlés szerint /a gesztenye és a tejszín is cukrozott!!/
Előkészítés:A szokásos módon megsütjük a piskótát /24x30-as tepsi/hagyjuk kihűlni.
A gesztenyét felengedjük,szűrőn vagy krumplinyomón átnyomjuk.A tejszínt kemény habbá verjük teszünk félre belőle a díszítéshez a többit a rummal vagy aromával együtt lazán összeforgatjuk a gesztenyével.A piskótát lapjával ketté vágjuk,az alsó lapot megkenjük a masszával.Rátesszük a másik lapot,ezt is megkenjük vékonyan majd a tejszínhabbal díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!