Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Süteméy recept ( édes ) recept » Gesztenyés tejszínes kocka (sütés nélkül)

felvitel dátuma: 2011-03-30 19:52:02       mai nézettség: 1       nézettség: 898
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
Hozzávalók:
1 gesztenye massza
20 dkg darált keksz
20dkg+5dkg margarin
2 evk. rum
8 dl tej + egy kicsi a kekszhez
3 vanília puding
25 dkg cukor
1 cs. babapiskóta /kb.20 dkg /
2,5 dl tejszín
Előkészületi idő: 80 perc


Elkészítés:
Elkészítés:
A gesztenyét, kekszet, 5dkg margarint, 2 evk. rumot, és kevés tejet hogy jól összeálljon összedolgozzuk, majd egy magas falú tepsibe nyomkodjuk.
A pudingot felfőzzük, és kihűtjük.
A margarint a cukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és jó krémesre keverjük, és két felé osztjuk.
Egyik felét rákenjük a gesztenyés masszára, erre jön a rumos tejbe mártogatott babapiskóta,a krém másik felét rákenjük.
Tetejére a tejszínt felverjük, elsimítjuk a krém tetején, majd legalább 3 órára lehűtjük.
Én általában ezeket a pudingos édességeket mindig estefele készítem el, és másnap könnyebben fel tudom kockázni, és finomabb is, hiszen jól összeáll.
Szakács: Ágica


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.