Marcsi, elmentve!
1 dl tejben lassú tűzön felolvasztunk 2 lap (hidegvízben megáztatott) zselatint.
Ebbe mártogatunk babapiskótát és körbe rakjuk vele a Fesztivál vagy Desszertes gyűrűnket.
A közepébe pedig a következő tölteléket tesszük:
A gesztenyemasszához, hozzákeverjük a darált diót, porcukrot, mazsolát és a tejszínt, melyet a Tupperware gyorskeverőben kemény habbá vertünk. A tejszínbe belekeverjük a vízzel elkészített zselatint és úgy keverjük a gesztenye masszához.
A krémet a formába töltjük, tetejét kirakjuk babapiskótával.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a formát pár pillanatra meleg vízbe mártjuk, hogy kicsússzon a tortánk a formából.
Porcukorral, magozott rumos meggyel díszítjük.
Ajánlott Tupperware edények:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!