Biztosan nagyon finom lehet, csak nem írtad, hogy mennyi tejszín kell bele. Véletlenül kimaradt..... Üdv.
2 cs. gesztenyemassza
25 dkg kekszmorzsa
15 dkg porcukor
1 ü. rum aroma v. rum, v. konyak
kevés tej.
3 cs. vaniliás pudingpor
9 dl tej
25 dkg Ráma margarin
20 dkg por v. kristálycukor
1/2 l tejszín
3-4 kanál porcukor.
Vaniliacukor, kakaó, babapiskóta
A babapiskótát vaniliás tejben, megforgatom, kapcsos tortaformában szorosan lerakom.
Gesztenyemasszát, a kekszel aromával, tejjel, cukorral összedolgozom, hogy kellő állaga legyen, a piskótákra helyezem
A pudingot, ha kihűlt, a habosra kevert Ráma margarinnal, cukorral jól összedolgozom, és ezt is a gesztenyés töltelékre rakom.
Felverem a tejszít és rusztikusan a tetejére.teszem, kakaóval, v. reszelt gesztenyével diszítem.
Lehet a töltelékeket egynemüsíteni, és a habot is lesimítani. ( második kép )
JÓ ÉTVÁGYAT!
.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!