Nagyon Fínom, mellé Vőrős Bór Íllik Hozzá!!!
A pulykamellről a széleket levágjuk a TW Hentes Késsel és a gesztenyemasszával a beáztatott, majd kinyomott zsemlével együtt pépesre daráljuk a Magas Turbó Aprító késbetétjével. Belekeverjük a tojást és a fűszereket, meg egy kevés tejszínt is, és jól összekeverjük.
A pulykamell filét óvatosan felvágjuk, úgy, hogy ki tudjuk klopfolni a húst. Kettévágjuk, így két filét kapunk. A Magas Turbó Aprítóban összekevert gesztenyés masszát elosztjuk a két pulykamell filén, összetekerjük, és hústűvel jól megtűzzük, hogy a töltelék ne tudjon kifolyni belőle.
A 2,1 l-es UltraPro edénybe vajdarabkákat rakunk, erre rátesszük a töltött húsokat. Ezután a húsok tetejére is kockázunk vajat. Rátesszük az UlraPro Tetőt és szép pirosra sütjük.
A húsokat áttesszük a 2,5 l-es Ovális Tálalómesterbe, hogy lecsepegjen és hűljön.
Langyosan kiszedjük a hústűket és a Mesterszakács Szeletelő Késsel szépen felszeljük a húst.
Bármilyen körettel fogyasztható, tálalható.
Köret ajánlat:
Elkészítés:
A rizst a vadrizzsel együtt elkészítjük a Mikrós Rizsfőző edényben, a szokásos módon, majd beleütünk 2 tojást, a finomra vágott petrezselymet és kevés sót. Gombócokat formálunk belőle, és bő sós vízben a 2,5l-es Mirage Főzőedényben 2 percig forraljuk.
Javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!