Nagyon finom lehet, egyszer kipróbálom
2 cs. gesztenye massza, 25,dkg. darált keksz,kicsi rum, 15 dkg. cukor, kb. 1 dl tej.
krémhez:9 dl tej, 3 cs. vanilia puding,25 dkg. margarin, 20 dkg. porcukor.
tetejére:3 dl. oké tejszinhabot jó keményre verünk.
kell hozzá még 1 cs. babapiskóta,kb. 4 dl. tej ,és egykis rum.
a gesztenyét, a kekszet,acukorral, a pici rummal és a tejjel összegyúrjuk. tepsi, vagy tortaformába nyomkodjuk.
krém. 9 dl. tejet a pudingokkal felfőzzük, hűlni tesszük. 25 dkg. margarint a c20 dkg. cukorral kikeverjük, és a kihütött pudinghoz keverjük.
a gesztenyés masszára fele krémet rákenjük.a tejet összekeverjük a rummal, bele mártjuk a babapiskótákat, és a krémre egymásmellé rakjuk. rákenjük a másik fele krémet is a piskóta tetejére. felverjük a tejszint, azt is rákenjük. csoki reszelékkel, vagy szines tortadarával diszitjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!