otletes!
Hozzávalók:
1 csomag gnocchi /50 dkg/
25 dkg szeletelt bacon
diónyi vaj
1 evőkanál liszt
10 dkg sajt
2 dl tej
1 gerezd fokhagyma
pici só
őrölt fehér bors
30 dkg karfiol vagy brokkoli
Elkészítés:
A gnocchit vízben kifőzzük, a bacont serpenyőben picit átsütjük, a karfiolt is megfőzzük.
A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a liszttel kicsit megpirítjuk.
A tejet és a sajtot hozzáadva simára keverve egyet forralunk rajta és megborsozzuk, sózzuk.
Egy tűzálló tál aljára fektetjük a bacon felét, beletesszük a gnocchit és a karfiolt, majd ráöntjük
a sajtmártást. Befedjük a maradék baconnel és forró sütőben összesütjük
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!