1 cs babapiskóta
Tésztába: 50 dk darált keksz, 1 cs margarin, 20 dk darált dió, pici sütőrum, tej, ha szükséges.
Krém: 10 dk vaj, 15 dk porcukor
Máz: 15 dk margarin, 15 dk cukor, 2-3 evőkanál kakaó, 4 evőkanál tej.
Forgatáshoz: 10 dk kókusz reszelék
Először kikeverjük a krémet jó habosra.
A tésztához valókat jól összegyúrjuk, hogy formázható masszát kapjunk. Ha szükséges tejjel segíthetünk. Nagyobb diónagyságú golyókat formázunk belőle, és a közepébe lyukat nyomunk, majd a babapiskótát ketté törjük és az így kapott fél piskótát krémbe mártva beleszúrjuk a kekszgolyóba.
A mázhoz valókat forrpontig hevítjük. Levesszük a tüzről és a gombafejeket belemártogatjuk, majd kókuszba forgatjuk.
Kb. 30 db lesz belőle.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!