Ez nagyon gusztusos és finom is lehet.Gratula! Megnéztem a többi recepted is.Egyik szebb mint a másik és bizti finomak is Nyam,nyam
Húslevesben főtt bármilyen baromfihús: 0.60 kg
Fejes saláta: 4 levél
Gomba: 0.20 kg
Kukorica: 0.20 kg
Retek: 4 fej
Narancs: 1 db
Zöldhagyma: 2 szál
Sárgarépa: 2 szál
Csemegeuborka: 1 db
Salátaöntet: 1 dl
Citromlé: 1 citrom
Olaj: 1 dl
Bors: ízlés szerint
só: ízlés szerint
Petrezselyem: 1 csomó
Előző ételünkből megmaradt a baromfihús ( bármilyen része )
Baromfihúst a csontról leszedjük és felaprítjuk. Összekeverjük apróra vágott fejes salátalevéllel, főtt, vagy konzerv gombával, kukoricával, karikára vágott retekkel, naranccsal, apróra vágott zöldhagymával, reszelt nyers sárgarépával, feldarabolt csemegeuborkával.
Salátalevelet készítünk: citromléből, olajból, amit borssal, sóval ízesítünk.
Fogyasztás előtt fél órával öntjük a lehűtött salátára. Gazdagon meghintjük finomra vágott petrezselyemmel. Külön tálkában adhatunk hozzá tartármártást.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!