1 kg csirkecomb (lehet vegyesen comb és szárny, vagy amit szeretunk)
25 dkg konzerv gomba
5 dkg voroshagyma
2 dkg fokhagyma
étolaj
fuszerpaprika
só
orolt fehérbors
5 dkg paradicsom
5 dkg paprika
2 dl tejfol
5 dkg liszt
Az apróra vágott voroshagymát a zsiradékon megpároljuk.
A tuzrol félrehúzva hozzáadjuk a fuszerpaprikát, beletesszuk a megtisztított csirkecombokat, a feldarabolt paradicsomot és paprikát, a cikkekre vágott gombát, felontjuk vízzel, ízesítjuk a fuszerekkel és készre fozzuk.
Végul hozzákeverjuk a tejfolbol és lisztbol készult habarást. Vajas galuskával tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!