1-2 szelet felkockázott füstölt háziszalonna
2 paprika, 5 paradicsom, 1 jó fej hagyma, 2-3 gomba, kevés házi paradicsomlé ami jó sűrű, só, borsikafű, ételízesítő, kakukkfű.
A felkockázott szalonnát zsírjára sütöm, ráteszem a vékonyra szeletelt hagymát, kicsit megpárolom, erre jön a felszeletelt gomba és a felcsíkozott paprika, hagyom jól összepárlódni, a gomba ereszt levet, ez kicsit had főljön el. Addig pár percre forró vízbe rakott paradicsomt, megfosztjuk a héjától, felkockázzuk és hozzárakjuk. A kevés paradicsomlevet is hozzáadjuk és a fűszerekkel beízesítjük kicsit. Készre főzzük. Fehér vagy barna kenyérrel azonnal forrón szedhetjük is.
Jó étvágyat hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!