Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Gombás pulykaragu "burgonyafedővel"

felvitel dátuma: 2012-03-08 13:10:54       mai nézettség: 1       nézettség: 2251
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

400 g pulykmellfilé

1 póré

200 g gomba

1-1 zöld, illetve piros paprika

3 ek olaj, , bors (csipet kakukkfű)

2+1 dl tejszin

2  ek liszt

petrezselyem

800 g burgonya

3 tojássárgája

80 g vaj/margarin

őröl szerecsendió

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A pulykahúst, pórét, gombát és a paprikákat felkockázzuk. Először a húst forró olajban fehéredésig piritjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket és kb 15 percig pároljuk

2 evőkanál lisztet elkeverük 2 dl főzőtejszinnel és a húshoz adjuk. Sütőtálba öntjük és petrezselyemmel, kakkukfűvel megszórjuk

A megfőtt burgonyát áttörjük hozzáadjuk a vajat, szerecsndiót és a tejszint. Sózuk borsozuk és a hús tetejére simitjuk

200 fokosra előmelegítjük a sütőt és kb 20 percig (amig a teteje megpirul) sütjük

Vacsorának kiváló, mert meglepően gyorsan elkészül.

Ha nincs kedvünk, vagy időnk burgonyát tisztítani akkor - aki szereti - készíthető burgonyaporral.

Szakács: rozalindaa


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.