Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta ételek recept » Gombás sonkás gyűrű

felvitel dátuma: 2012-04-01 11:03:27       mai nézettség: 1       nézettség: 1007
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Tészta:

55 dkg liszt

2 dl tej

2 dl kefir

4 dkg élesztő

1 EK cukor

1 tojás

3 EK olaj

1 TK

 

Tőltelék:

5O dkg gomba

25 dkg főtt füstölt sonka

1 hagyma

,bors

2O-25 dkg reszelt sajt

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, bedagasztjuk és megkelesztjük. Közben elkészitjük a tölteléket.

A hagymát, gombát felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és megpároljuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott sonkát és tovább pároljuk. Összeturmixoljuk, adunk hozzá kevés tejet és lisztet hogy kenhető legyen a töltelék.

A tésztát kinyújtjuk, rákenjük a tölteléket, megszórjuk reszelt sajttal, pici petrezselyem zöld is mehet . Feltekerjük a tésztát, lekenjék tojássárgájával és 1,5 cm-es gyűrűkre vágjuk, majd tepsire rakva betesszük sülni. Kb. 45 perc után megsülnek, kivesszük és konyharuhával letakarva hagyjuk kihűlni.

Szakács: Zsuzsa50


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Csillus 2012 április 01

Nagyon jól hangzik Zsuzska,el fogom készíteni,mentettem,köszi:))!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.