2 szelet karaj,
1 ek hideg zsír,
pici só,
4-5 sampion gomba,
1 ek liszt,
1,5 dl tejföl
1 mokkásk vegeta,
csipet bors,
1/2 vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
valamilyen tészta illik hozzá én makarónit főztem.
A húsokat megsózom és a zsíron mindkét oldalát megpirítom, egy picit párolom fedő alatt (kb 10-05 perc) kiszedem egy tányérra.
Közben lereszeltem a vöröshagymát és szétnyomtam a fokhagymát és beletettem a hús helyére a serpenyőbe, átforgattam és hozzátettem az apróra vágott gombát is. Ezeket jól megdinszteltem, főztem kb 5-10 percig és beleöntöttem a lisztes tejfölt ráraktam a húsokat és lefedve összerottyantottam.
Tésztával tálaltam, nagyon finom lett.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!