Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Gombás-csirkemájas rizottó

felvitel dátuma: 2011-06-29 20:15:11       mai nézettség: 1       nézettség: 1835
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg csirkemáj, 30 dkg gomba, 2 fej vöröshagyma, olaj,rízs, só, bors, majoranna, 1 paradicsom, 1 paprika, petrezselyem

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A felaprított hagymát kevés olajon megfonnyasszuk, rátesszük a gombát és a májat, fűszereket és fedő alatt pároljuk, néha megkeverjük.

A rízst jól átöblítjük, kevés olajon pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy kb. 2 cm legyen a rízs felett. Addig főzzük, amig teljesen elfő a víz és lyukak lesznek a tetején. Ekkor levesszük a tűzről, lefedjük és 10 percig állni hagyjuk, csak ezután szabad megkeverni, így nem tapad össze.

A gombás májjal összekeverjük és nagy merőkanálba töltve tálaljuk, díszíthetjük zöldségekkel.

Szakács: Ilus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.