Nagyon gusztusos!
4 db közepes paradicsom
20 dkg gomba
1 evőkanál vaj
1 közepes fej hagyma apró kockára vágva
1 db tojás
1/2 pohár tejföl
1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
4 dkg reszelt parmezán vagy valamilyen kemény sajt
só
1/2 m.kanál bors
A hagymát apróra vágva megdinszteljük, hozzáadjuk a felvágott gombát,sót, borsot, zöldpetrezselymet és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felvert tojást és addig kavargatjuk, míg meg nem szilárdul. A paradicsomok szár felőli végét vékonyan levágjuk, belsejüket egy karalábévájóval, vagy egy kiskanállal kiszedjük és az üregeket megsózzuk. A tojásos gombával a paradicsomokat megtöltjük és egy kivajazott kis tepsibe vagy lapos jénai tálba tesszük .Tetejükre egy-egy kanál tejfölt teszünk, erre sajtot reszelünk.
Forró sütőben 25 percig sütjük, majd 5 percig grillezzük, ha a sajtot rá akarjuk pirítani.
Rízs körettel kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!