Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Göngyölt sajtos hús steakburgonyával és kukorica s

felvitel dátuma: 2014-01-10 20:06:26       mai nézettség: 1       nézettség: 1703
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

hozzávalók

húshoz
4 szelet disznó karaj...
4 szelet füstölt tarja...
4 szelet 1 cm vastag trapista sajt..
8 szelet bacon szalonna
ízlés szerin só...bors..

köret
1 kg burgonya...
steak fűszer..só..

saláta
2 kukorica konzerv...
1 nagy majonéz
1 nagy pohár tejföl...
pici bors..

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
a karajt kiklofóljuk besózzuk borsozzuk rátesszük a füstölt tarját a sajtot.. összegöngyöljük majd a bacon szalonnával betekerjük..zsírozott tepsibe rakjuk és alufóliával befedjük..puhára sütjük...ha puha levesszük a fóliát és ropogósra pirítjuk

a burgonyát meghámozzuk ..négybe vágjuk ..zsírba kisütjük megszórjuk a fűszerrel

a kukoricát összekeverjük a majonézzel pici sóval pici borssal ízesítjük...aki kedveli egy kis cukrot is adhat hozzá
Szakács:


Film link: http://www.receptlap.hu/recept/göngyölt hús_steakburgonyával_kokurica salátával_10930

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.