De guszta!
2 kg csirkemell filé ez kb 14 szelet
2 evőkanál majonézes tormakrém
1 kávéskanál csirke fűszer só
10 dkg sonka apróra vágva
5 dkg házi kolbász apróra vágva
1 kisebb sárga paprika apróra vágva
10 dkg reszelt sajt
1 késhegynyi étel ízesítő
só a hús klopfolásához
Panírozáshoz :
3 db tojás
10 dkg liszt
Panír morzsa
Olaj a sütéshez
Elkészítés:
A Húst megtisztítjuk szép szeletekre vágjuk.
Kicsit besózva kiklopfoljuk.
A szép szeletkéket tálcára helyezzük , közben a töltelék hozzávalóit összekeverjük a sajt kivételével.
A húst szeletenként megtöltjük a töltelékkel és megszórjuk a reszelt sajttal.
Ezután feltekerjük és ismét szépen sorban tálcán elhelyezzük.
Előkészítjük a panírozáshoz a hozzávalókat és óvatosan beleforgatjuk a lisztbe, majd a tojásba és végül a zsemlemorzsába.
Majd a panírozás romjait eltakarítjuk hogy tisztán szépen folytathassuk a munkát a konyha pulton.
Olajat forrósítunk és bő forró olajban kisütjük a husikat.
Én burgonyapürét tálaltam hozzá.
Ez a recept a sajátom, de a tölteléket ki-ki ízlése szerint variálhatja.
Jó étvágyat hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!