Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Görög pulykalepény joghurtos burgonyával

felvitel dátuma: 2011-10-31 07:44:55       mai nézettség: 1       nézettség: 2713
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

80 dkg pulykahús /mell,comb,apró hús/

2 szál újhagyma

1,5 kg burgonya

5 dl joghurt

2 ek. mustár

1/2 citrom leve

őrölt fehér bors

oregánó

bazsalikom

szárnyas fűszer

ételízesítő

étolaj

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

 

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, lehűtjük, felkarikázzuk. Az újhagymát apróra vágjuk. A pulykahúst  ledaráljuk.

 Elkészítés: A húst befűszerezzük  oregánóval, bazsalikommal, sóval, borssal, szárnyas fűszerrel. Összedolgozzuk és vizes kézzel egyforma gombócokat formázunk belőle. Egy olajozott tálcán vékonyra kilapítjuk. Grillen vagy serpenyőben átsütjük. A joghurtot kikeverjük a mustárral, fehér borssal, citromlével,ételízesítővel,újhagymával és beleforgatjuk a burgonyát. Hűtőbe tesszük egy fél órára. Tálaláskor a lepényeket a burgonyával kínáljuk.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.