Egy nagy fej vöröshagyma,1,5 étolaj,2 gerezd fokhagyma,egy mokka kan vegeta,és fél mokka kanál só,és 1 kg burgonya, 4 db tojás,1,5 dl víz.
VÖRÖSHAGYMÁT APRÓRA SZELJÜK,ÉS A FOKHAGYMÁT IS ÉS AZ ÉTOLAJBA TESSZÜK,ÉS A BURGONYÁT MEG HÁMOZZUK,ÉS KARIKÁRA SZELJÜK,ÉS A SERPENYŐBE TESSZÜK,ÉS A BURGONYÁT FEL SZELVE KARIKÁRA,ÍGY RÁ RAKOSGATJUK A SERPENYŐBE,ÉS KÖBEN MEG HINTJÜK RORONKÉNT ENYHÉN SÓVAL,ÉS VEGETÁVAL,ÉS RÁ ÖNTÜNK MÁSFÉL DL VIZET,ÉS FEDŐ ALATT ,,KEVERGETÉS NÉLKÜL KÖZEPES LÁNGON PUHÁRA PÁROLJUK A BURGONYÁT,ÉS EKKOR A TOJÁSOKAT EGYENKÉNT BELE TESSZÜK,ÉS PICI SÓ A TOJÁS SÁRGÁJÁRA,ÉS A FEDŐT VISSZA TESSZÜK,ÉS AKKOR JÓ,HA A TOJÁS RÁ SÜLT,,AZ EGÉSZ FŐZÉS FEDŐ ALATT ,ÉS NEM KEVERGETVE KÉSZÜL..-
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!