Személyenként 1 kicsontolt felső csirkecomb, só, bors, paprika, fokhagymapor ízlés szerint, kevés bor.
1. A kicsontolt csirkecombot ízlés szerint sóval, borssal, paprikával és fokhagymaporral fűszerezzük, majd legalább két órát hűtőben érleljük.
2. A grillrácsot parázson felhevítjük, a csirkecombokat a bőrös felével rátesszük, és kb. 3-4 percig sütjük, amíg megpirul. Ezután megfordítjuk, és a másik oldalát 2-3 perc alatt ropogósra sütjük. Közben többször is megspricceljük borral a sülő húst.
3. A grillezett húst tányérra tesszük, mellé halmozzuk a zöldhagymás gombát, a petrezselymes krumplit és a salátát – így tálaljuk.
Megjelent a Székely Konyha májusi lapszámában.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!